VELKOMMEN TIL ONLINEKURSET OM SEKSUALITET OG KRONISK SYGDOM

Velkommen til Hjerteforeningens online undervisningsforløb om seksualitet og kronisk sygdom.

I dette kursusforløb vil du blive introduceret til viden om seksualitet og kronisk sygdom, samt konkrete redskaber til den professionelle samtale om seksualitet med patienter.

Kurset er opbygget i moduler, som vist på kursus oversigten her til højre. Hvert modul indeholder to videoer, refleksionsspørgsmål hvor du får mulighed for at reflektere over det du har lært og adgang til uddybende skriftligt materiale. Videoernes længde varierer mellem 5-10 minutter og hele kursets videodel tager omkring to timer.

Vi anbefaler at du starter med introduktionsdelen og derefter følger modulerne fra ét til tre for at få mest muligt ud af forløbet. Det er også muligt at hoppe rundt mellem modulerne. Ved at trykke på navigationsknappen 'Kursus oversigt' under videoerne, finder du en oversigt over kursets moduler og derfra kan du nemt vælge hvilket modul og video du gerne vil se. 

Få en smagsprøve på kursets indhold ved at se videoen herunder, eller gå direkte til introduktionsvideoen ovenfor og kom godt i gang med kurset.

Grafisk-Oversigt-Kursus_00139-1024x1024

Undervisningsforløbet er støttet af: 

2848

Th. Mikkelsen og Hustrus Mindelegatfond

Direktør Kurt Bønnelycke og hustru fru Grethe Bønnelyckes Fond